Turk Time
DOLAR
48,2612 %0.05
EURO
55,9744 %0.1
ALTIN
6889,8350 %-0.27
BIST-100
14641,56 %0
PETROL
90,3200 %2.65
BONO
40,1000 %-0.1
ISTANBUL
BUGÜN
22/28°
ISTANBUL
YARIN
22/29°

O işletme zabıta tarafından mühürlendi

Antalya’da kafesinden kaçtıktan sonra avcılar tarafından vurularak öldürülen aslan Zeus’un barındırıldığı özel işletmeye yönelik ilk idari adım atıldı.

  • Son Güncelleme:
O işletme zabıta tarafından mühürlendi

Dün (6 Temmuz) Ilıca Mahallesi’nde D-400 karayolu yakınlarındaki özel bir hayvan parkında bulunan ‘Zeus’ isimli erkek aslan, sabaha karşı kafesinden kaçtı.

Hayvan parkına yaklaşık bir kilometre uzaklıkta tarlasında çalışan Süleyman Kır, aslanın saldırısı nedeniyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı tedaviye alındı. Kaçan aslan avcılar tarafından öldürülmüştü.
Antalya Valiliği de aslanı canlı yakalamanın mümkün olmadığını belirtmiş, hayvanın kaçtığı işletme hakkında adli işlem ve soruşturma başlatıldığını vurgulamıştı.

Oksijen'in haberine göre; Aslanın kaçtığı ‘Land Of Lions Aslan Diyarı’ adlı işletme zabıta tarafından mühürlendi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz