Turk Time
DOLAR
47,9372 %0.06
EURO
55,6302 %0.24
ALTIN
6691,2920 %0.21
BIST-100
14127,98 %0
PETROL
90,2800 %0.17
BONO
40,9600 %0.24
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme!

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 15 yaşındaki şüpheli yeniden gözaltına alındı.

  • Son Güncelleme:
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme!

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 15 yaşındaki R.A. hakkında savcılığın talebi üzerine yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A. jandarma ekiplerince tekrar gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran da tekrar ifade vermesi için Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi.

Amca Güran'ın, soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından ifadesinin alınması bekleniyor.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz