Turk Time
DOLAR
47,9356 %0.05
EURO
55,9153 %0.75
ALTIN
6872,9030 %2.93
BIST-100
14450,29 %2.28
PETROL
90,0200 %-0.12
BONO
40,8700 %-0.22
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/32°

Murat Ongun, İstanbul'u kar esir aldığında 23 Ocak'ta yurt dışındaydı!

Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar hayatı felç etti. Aniden bastıran kar nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Geçmişte İstanbul'da yaşanan sel felaketinde tatilde olan İstanbul Belediyesi yetkilileri bu sefer de hayatı felç eden kar yağışını vatandaş gibi seyretti.

  • Son Güncelleme:
Murat Ongun, İstanbul'u kar esir aldığında 23 Ocak'ta yurt dışındaydı!

İstanbul'da aniden bastıran kar nedeniyle yollar kapandı, vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Geçmişte İstanbul'da yaşanan sel felaketinde tatilde olan İstanbul Belediyesi yetkilileri bu sefer de hayatı felç eden kar yağışını vatandaş gibi seyretti. 

İSTANBUL'DAYMIŞ GİBİ ÇEK KANKA! 

Sel felaketinde İstanbul dışında oldukları için eleştirilerin hedefi olan İstanbul Belediyesi yeni bir tartışmanın konusu oldu. 

Özellikle İstanbul'u esir alan kar yağışı hayatı kilitledi. Geçmişte İstanbul'da yaşanan sel felaketinde tatilde olan İstanbul Belediyesi yetkilileri bu sefer de hayatı felç eden kar yağışını vatandaş gibi seyretti! 

İstanbul'daymış gibi tweetler atarak görev başında izlenimi verenlerden birisi de İmamoğlu'nun Basın Danışmanı Murat Ongun'du! 

Kar yağışının yoğun olduğu 23 Ocak'ta yurt dışında olan Murat Ongun belediyeyi İstanbul'dan yönetiyormuş gibi tweetler attı.

Fıkra gibi ama değil!

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz