MSB duyurdu: Tek terörist kalmayınca kadar mücadeleye devam!
Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek" ifadelerine yer verildi.
- Son Güncelleme:

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde operasyon düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı "Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz!" ifadelerini kullanarak operasyonda 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
"TEK TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR MÜCADELEYE DEVAM"
MSB'nin açıklaması şu şekilde:
Cesur, Azimli ve Muktedir! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 32 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz!
Cesur, Azimli ve Muktedir!
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) May 3, 2024
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 32 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi.
Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları… pic.twitter.com/mSDWD9Skjk

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...