E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

MHP'li Ersoy'dan Yavuz Ağıralioğlu'na sert sözler: Duygu sömürüsüyle siyaset olmaz! 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Anahtar Parti lideri Yavuz Ağıralioğlu'na sözlerinin sorumluluğunu hatırlatarak, Osmaniye’de duygusal manipülasyona izin verilmeyeceğini vurguladı. Ersoy sosyal medya paylaşımında, "Ağır ol Ağıralioğlu!" ifadelerini kaydetti.

17.08.2025 - 13:06
MHP li Ersoy dan Yavuz Ağıralioğlu na sert sözler: Duygu sömürüsüyle siyaset olmaz!

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Osmaniye’nin vakur ve sorumlu yapısına dikkat çekerek, Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilere izin verilmeyeceğini belirtti.

Anahtar Parti lideri Yavuz Ağıralioğlu'nun sözlerine yanıt veren MHP'li Ersoy, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Lütfen şehrimizde ağır, efendi ve töreye uygun olarak Lider Devlet Bahçeli özelinde de sözlerinize azami dikkat ederek konuk olun!" dedi.

"AĞIR OL AĞIRALİOĞLU!"

İşte MHP'li Ersoy'un paylaşımı:

Ağır ol Ağıralioğlu!  Osmaniye’desin!…

Siyaseti polemik yapmak, laf dolandırmak, sorunlara çözüm üretmek yerine olayların arka planını görmezden gelip milleti duygulardan yakalayarak acitasyon yapmaktan bir adım öteye geçip ülkenin temel meselerine karşı ne söylediniz? Hangi fikriniz var? Gelecek tasavvurunuz nedir? Bunu hangi kadroyla yapacaksınız? Değişen dünya dengesinde milli geleceği muhafaza etmenin sorumluluğu ile sorumsuz doldur boşalt laflarla mı mesafe alacaksınız?  Ne öneriyorsunuz, henüz sizden bunu duyan olmadı! İnanmış, peşinize düşmüş insanların da veballerinin üzerinizde olduğunu unutmayın!

Şehitler diyarı Osmaniye; vatan sever, duyguları yüksek bir memleket köşesidir, misafirperverdir, yaylalarda yatırır baş göz üstüne! Ama aynı Osmaniye sorumluluk sahibidir, vakurdur, siyaset ve devlet hayatına ömrünü  adamış Devlet Bahçeli’ye dair söylenen sözlere de verecek çok cevabı olur! Şahsınız ve siyasi yolculuğunuzla ilgili müspet, menfi hiçbir yorum yapmadan izleyen Osmaniyeli bir ülkücü olarak fazla detaya girmek istemiyorum ama girmek gerekirse de çok sözümüz olacağını bilmenizi isterim!

Lütfen şehrimizde ağır, efendi ve töreye uygun olarak Lider Devlet Bahçeli özelinde de sözlerinize azami dikkat ederek konuk olun! Tekraren ifade ermek gerkirse yaptığınız duygu sömürüsü konuşmalarınızın alayına; akıl, bilgi, şuurla çok daha kapsamlı cevaplar vermek mümkün vakti gelince o da verilir ama şimdi  Osmaniye’nin, Olukbaşının, Zorkun’un misafirisiniz şehrimize, yaylalarımıza hoş geldiniz!

 

 

YAVUZ AĞIRALİOĞLU NE DEMİŞTİ?

Parti il binası açılışı ve bazı ziyaretler için Osmaniye’ye gelen Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, burada yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. 

Ağıralioğlu, Bahçeli'yi şu sözlerle eleştirdi:

"Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafını sevdiğin kadar, Fırat Çakıroğlu’nun fotoğrafını seveydin. Muhsin Yazıcıoğlu’nun fotoğrafını seveydin. Sırrı Süreyya Önder’in fotoğrafını sevdiğin kadar, Apo’ya 'kurucu önder' dediğin kadar, Alpaslan Türkeş’in adını sayaydın. Şunun için kıymetli bunlar. 'Bize niye güvenmedin' diyorlar.

Sen milliyetçilere niye güvenmedin. Sen ülküdaşlarına, kardeşlerine niye güvenmedin. Sen bu Apo’ya umut hakkı verip, ona onun katından bahsedip, Türkeş’in mezarında ona 'kurucu önder' demeyi hangi tehlikeyi savuşturmak için planladıysan, Öcalan’dan umduğun faydanın yüz bin katını sana ülküdaşların verirdi. Sırrı Süreyya Önder’i sevdiğin kadar seveydin bizi.”

“ÖCALAN’A GÖSTERDİĞİN NEZAKETİ KENDİ ARKADAŞLARINA GÖSTERSEYDİN…”
“Ozan Arif gibi nice ülkücüler gitti bu topraklardan, zulüm gördüler, zindan gördüler ama vatanı satmadılar, devleti satmadılar. Ülkesi ayağa kalksın diye hayallerinden vazgeçmiş bir neslin genel başkanısın sen. Sen ülküsünün mürüvvetini görememiş bir neslin genel başkanısın.

Öcalan’a gösterdiğin nezaketi kendi arkadaşlarına gösterseydin, yüz defa alırdık devleti, bin defa gömerdik PKK'yı. Ama göstermediniz. Ozan Arif’e 'Allah rahmet etsin' diyemezsiniz. Diyenleri görevden aldınız. Sinan Ateş’e 'Allah rahmet etsin' diyemez kimse. Görevden alırsınız. Ama Öcalan’a 'kurucu önder' diyorsunuz."

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediye Başkanı tepki çeken aracı satışa çıkardı
Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Mercedes marka makam aracı ...
Mehmet Uçum'dan dikkat çeken yazı: Komisyonun yapıcı tutumu, reform sürecine katkı sağlayacak
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu ...
Bakan Fidan'dan kritik görüşme
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin-Trump zirvesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alaska'da gerçekleşen Trump-Putin ...
AK Parti'ye geçecek iddialarına Mansur Yavaş'tan cevap
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti'ye geçeceği ...
MHP'li Feti Yıldız'dan Anayasa mesajı: Bazı maddeler tartışma konusu olamaz
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ...
 
AK Partili Yayman'dan Terörsüz Türkiye mesajı: Sahada uygulama olacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, A Haber canlı yayınında ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan mesajı
Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın kuzeyinde şiddetli yağışların neden olduğu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze çağrısı: İnsani koridor açılmalıdır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsanlığın Vicdanı Gazze’de Sınanıyor" ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Almanya
Cüneyt Çakır
DEAŞ
sınav stresi
İsveç
konuk oyuncu
Kırgızistan
işte benim stilim
Manchester City