Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.
MHP PAYLAŞTI
Mesajda günün önemine dikkat çekildi; 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlandı.
Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile partinin kurucu başkanı merhum Alparslan Türkeş'in birlikte fotoğrafının yer aldığı kırmızı ay yıldızlı bir de görsel paylaşıldı.
BAHÇELİ'NİN SÖZÜ YER ALDI
Görselde Devlet Bahçeli'nin imzasını taşıyan sözü yer aldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da yaptığı açıklamada, "3 Mayıs, tutuklamaları ve tek parti iktidarını protesto eden binlerce Milliyetçi gencin yürüyüşünü ve dayanışmasını simgeleyen gündür." dedi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |