Turk Time
DOLAR
49,6277 ▲ %0.14
EURO
55,7276 ▼ %0
ALTIN
6480,9980 ▼ %-1.79
BIST-100
11449,80 ▼ %-1.1
PETROL
108,4200 ▲ %1.78
BONO
39,5700 ▲ %0.2
ISTANBUL
BUGÜN
13/21°
ISTANBUL
YARIN
14/22°

Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kırklareli, İstanbul’un kuzey kesimi, Kocaeli’nin kuzey kesimi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

  • Son Güncelleme:
Meteoroloji uyardı! Hafta sonuna dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin birçok bölgesinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. 30 Ağustos'ta hava durumu, yerel yağışlarla hareketli geçecek. Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun birçok bölgesinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda ise yağışlar yer yer kuvvetli olabilir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, güney kesimlerde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz