E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Metehan Demir’e Milyonda 1 Suikast 

Turktime açıkça duyuruyor... Filler tepişirken aradaki çimenlerin ahlaksızca ezilmesine, sırf birileri tatmin olsun diye el vermeyeceğiz.

20.03.2014 - 21:53
Metehan Demir’e Milyonda 1 Suikast

Kaset furyasıyla iyice zıvanadan çıkan siyasi mücadele her gün yeni bir kurban seçiyor kendine ve linç edilmek üzere kamuoyunun önüne atılıyor.

O furyanın son kurbanı Hürriyet Gazetesi yazarı Metehan Demir oldu. Malumunuz… Metehan Demir ile Egemen Bağış arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına göre Bakara Suresi ile dalga geçiliyor.

Egemen Bağış’ın da Metehan Demir’in o kaydın montaj olduğunu açıkladıklarını not edelim öncelikle. Ama durun hele…

Montaj değil diyelim. O konuşma bir TV kanalında mı yapılmış? Kamuoyuna açık bir yerde mi? İkiliden başka kimi ilgilendirir. Günah diyorsunuz belki… Ama günahsa, sadece ilgili şahısları ilgilendirmez mi?

“Bakın nasıl da ayıp bir konuşma” diyenler, o mantıkla bunu yayınlayanlar, yayanlar, fırsat bu fırsat diye mal bulmuş mağribi gibi din iman dersi verenler röntgenciliğin, kusur arayıp bunu faş etmenin daha iyi bir şey olduğunu mu düşünüyor acaba?

Düşünüyorsa; bu nasıl hastalıklı bir din kabulü, ahlak anlayışıdır?

İlgili konuşmanın Demir’in Hürriyet’te internetteki sızıntıları yazmasından hemen sonra bir gözdağı olarak piyasaya sürülmesinin ne demek olduğunu düşünmek gelmiyor mu kimsenin aklına?

Gazetecilik formasyonlarıyla Metehan Demir’i alt edemeyen bazı kifayetsiz muhterisler aç kurtlar gibi üşüştü ve sanki Metehan Demir, olduğu yere din sömürüsü yaparak gelmiş gibi o sözlerinin (gerçekse) gazeteciliğini bitireceğini iddia etti. Yetinmediler; o konuşmanın özel bir görüşme olduğu detayını atlayıp Fazıl Say-Twitter örneğini vererek aynı şekilde yargılanmasını istediler. Fırsat bu ya; belki Metehan Demir’den bir şeyler azaltabiliriz diye durdukları tüm zemini yok etme pahasına olmadık fikirler yumurtladılar. 

Derler ya, ilk taşı en temiziniz atsın diye. Siz… Arkadaşlarınızla kendi özelinizde yaptığınız her konuşmayla kamuoyu önünde yüzleşmeye hazır mısınız?

1 milyon kişinin kaydının malum şebekede olduğu söyleniyor ya; Metehan Demir’in o 1 milyon kişiden biri olduğunu görüp eğer linçe kalkacaksak geri kalan kocaman yüzdeyi de görmemiz gerekmez mi? Ve bugün tırnaklarını birbirine sürterek zevkten dört köşe ses kayıtlarıyla oyalanan güruh, verdiğiniz cesaretle kendi tuzağınızı onlar adına kurduğunuzun farkında değil misiniz?

Ortaya konan oyununun tehdit ve gözdağlarıyla açıkça karakter suikastı olduğu bu kadar açıkken, ısrarlı bir şekilde neden o ses kayıtlarını görmüyorsunuz diye sormak, bu linçe ortak olmamızı beklemek nasıl bir mantıktır.

Açıkça söyleyelim… Turktime o linçe ortak olmayacak. Filler tepişirken aradaki çimenlerin ahlaksızca ezilmesine, sırf birileri tatmin olsun diye el vermeyeceğiz.
 

YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 15:40

Analiziniz, sanki kalan 999.999 kişiden biride bu analizin sahibiymiş gibi bir izlenim vermektedir...Toplumda örnek olması beklenenlerin,milleti adeta aptal yerine koyuyor görünmelerini,her ne yoldan olursa olsun öğrenmenin,aydınlatıcı olacak taraflarını görmüyor olmanızın izahını yapmak için yormayınız kendinizi lütfen...Makara:Üzerine bükülebilir elastik elemanlar sarılabilen,kenarları çıkıntılı silindir,anladıkta...Bahsedilen MAKARA o değil...Allah muhafaza YAKARAda insanı...(EYNESİL)

Yorumu oyla      27      11  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 13:46

Aklıma Anadolu'nun yetiştirdiği en güzel insanlardan Nasreddin Hocamız geliyor. KARDEŞİM HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK dememiş mi? Neticede böyle bir görüşme yapıldı mı yapılmadı mı?

Yorumu oyla      25      10  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 11:30

Recep Tayyip Erdoğan "özel değil genelll genellll" bilmem bu metehan beye ve sizlere bir şey hatırlatıyormudur....

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 10:13

İnsanların özel hayatına müdahale kimseyi ilgilendirmez, gibi kokuşmuş bir zihniyeti savunmamız alçakca bir tavır olur. Metehan Demir bu Ülkenin yetiştirdiği ender gazetecilerden birisidir,Bu değerlerin böyle basit bir bahaneyle harcanmak istenmesi çok yanlış bir düşüncenin zehiridir.Değerlerimize sahip çıkalım işin içinde siyasi atraksyon aramayalım.Çünkü yitirdiklerimizi geri getiremiyoruz. T.D

Yorumu oyla      20      22  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 09:59

Egemen'le Metehan'ı akmaya çalışmanız neyi değiştirir. Milyonları Çalan, Rüşvet alan, zaten Allah'la, Kuran'la Peygamber'le dalga geçmiyor mu. Montaj falan hikaye. Ya çıkıp O saate nerede kimin le konuştuklarını ispat edecekler yada adam gibi Müslüman Türk Halkından özür dileyecekler.

Yorumu oyla      28      14  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 08:59

"fela tecessesu" Cenabı hak kuranı Kerimde böyle buyuruyor.Tecessus etmeyin diyor şimdi bu kişiler mahremiyete tecavüz edip kişileri baskı almak isteyen zavallılardır.herkes dik duracak bu hayasızlıklara karşı...Günahı bağışlayacak olan da cezasını verecek olan ALLAHtır.bize düşen dua ve istiğfar etmektir hem kendimiz için hem hepimiz için ..kimse istifa etmesin kimse yamulmasın dik durun ..Millet dimdik ayakta bir çakıl taşı bile feda etmiyeceğiz...

Yorumu oyla      23      13  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 00:37

türktime ! özünde haklısında,bu tarz siyaseti icat edip yapan akp değilmi?birkaç kişinin kendi arasında üstelik din ile dalga geçmeden sadece eleştiri var diye yargılatan akp değilmi*hergün dini siyasete alet eden akp değilmi?mezheplerle bile dalga geçmedilermi.bunları din adına yapanların içyüzünü göstermek gerekmezmi?bu adamlar demokrat ve saygılı olsalardı herkes anlardı ama hem dini hergün kullanacaksın hem arkadan dalga geçeceksin.olabilirmi?

Yorumu oyla      27      11  
Misafir 20 Mart 2014 Perşembe 22:29

TÜTKTIME ORTAK OLMAYACAK öyle mi? Peki TÜRKTIME, Önder Sav ayni rezillikte enselenince yobazlar AYLARCA solvolari yaparken böyle bir durusu o olayda neden sergilemedi? Bizi dangalak yerine mi koyuyorsunuz? Yobazlarin o hastaligi size de mi bulasti? TUTARLILIK bir kurumun en önemli silahidir! Dikkat edin de bunu ayaginiza cevireyin!

Yorumu oyla      28      12  
Misafir 20 Mart 2014 Perşembe 22:25

Turk time olarak bazi seyleri gormezlikten gelmeniz veya hic yazmamaniz,etik habercilikmidir.

Yorumu oyla      22      11  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Müslümanlar, Budistler, Dinler, Şiddet ya da Ahlak Eksikliği!
Hani şimdi yalan diyen, haram yiyen, bırakın karıncayı incitmeyi birbirini ...
CHP Mustafa Sarıgül'ün Tutsağı mı?
Seçimler yaklaştıkça her dönem olduğu gibi bir kez daha medya desteğini ...
Ahmet Davutoğlu… Otur… Sıfır!
Türkiye adım adım kaybederken Davutoğlu’nun “sıfır sorun” politikası da ...
 
Göstermeyince Yok mu Sayılacak? Yandaş Gazetelerin Hiçbiri Arınç'ın Öcalan'a Ev Hapsi Açıklamasını Görmedi
Dün Arınç bomba bir açıklama yaptı ve Öcalan'a ev hapsi olabileceğinin sinyalini verdi.
AKP Küskünleri Çaresiz: İyi de Kime Verelim?
Önceki analizin yayınlanması üzerine Memur-Sen’in bir yöneticisi aradı ...
AKP Tabanını Birer Birer Küstürüyor! Peki Sonuç?
AKP hükümeti iktidarının onuncu yılında ve benzeri görülmemiş bir güce ...
 
Ali Ağaoğlu’nu Kim Bu Hale Getirdi?
Ağaoğlu’nun görünürlükte çıktığı her basamak medyanın itibarda düştüğü ...
28 Şubat Cadı Avına, Bazı Gazeteciler Azmettiriciye Dönüştü
28 Şubat hesaplaşması özellikle bu yıl tam bir medya hesaplaşması alt ...
Muz Cumhuriyetinde Bir Can Daha Gitmiş… Kime Ne?
Hacettepe rektörü hala görevdeyse, o doktorlar hala hastanedeyse, ne hukuk ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Beyaz Saray
Sosyal Medya
Kızılyıldız
DEAŞ
Eczacıbaşı
haşim kılıç
ygs 2015
Murat Yıldırım
bodrum