ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi'nin (USGS) duyurusuna göre, Meksika'nın Guerrero eyaletinde yer alan Rancho Viejo kentinin 4,3 kilometre kuzeybatısında 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meksika yerel saatiyle 07.58’de meydana gelen depremin derinliğinin ise 35 kilometre olduğu kaydedildi.
BAŞKAN DEPREME YAKALANDI
Meksika devlet başkanı Claudia Sheinbaum'un da, basın toplantısı düzenlediği sırada depreme yakalandığı aktarıldı. Depreme yakalanan Sheinbaum, şiddetli sarsıntıyla birlikte basın toplantısını yarıda kesti. Şiddetli sarsıntının ardından basın toplantısına devam eden Sheinbaum'un, Guerrero Valisi Evelyn Salgado ile görüştüğünü ve şu ana kadar ciddi bir hasar bildirilmediğini söylediği belirtildi. (DHA)
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...