Turk Time
DOLAR
48,0569 %0.32
EURO
56,2058 %0.01
ALTIN
6981,5770 %0.31
BIST-100
14396,54 %-0.43
PETROL
91,6900 %0
BONO
40,8500 %-0.05
ISTANBUL
BUGÜN
22/29°
ISTANBUL
YARIN
23/29°

Marmaris-Akyaka etabında kaza geçiren sporcular taburcu edildi

Türkiye'nin en prestijli bisiklet turu olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2025) Marmaris-Akyaka (Kıran) etabında kazaya karışan 5 sporcu, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

  • Son Güncelleme:
Marmaris-Akyaka etabında kaza geçiren sporcular taburcu edildi

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2025) Marmaris-Akyaka (Kıran) etabında yarış sırasında kaza geçiren 5 bisikletçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Organizasyon Komitesinin açıklamasına göre şiddetli yağış altında gerçekleşen etapta bitime 50 kilometre kala dönüşe hızlı giren bisikletçilerin hatalı frenleme yapması sonucu, 5 sporcunun karıştığı bir kaza gerçekleşti.

 

 

Bisiklet yarışlarında sıkça rastlanan bu kaza sonrası konvoyu takip eden sağlık ekipleri, hızla müdahale ettikleri sporcuları kısa sürede hastaneye ulaştırdı. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ileri tetkikleri yapılan sporcuların 5'i de taburcu oldu.

Açıklamada, sporcuların kafa travması geçirdiği haberlerinin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz