Olay, Sun Princess gemisinin Balıkesir'in Marmara Adası yakınlarından geçtiği sırada meydana geldi. Gemide bulunan bir İspanyol yolcunun sosyal medyada yaptığı paylaşımlara göre, gemi içi anonsla bir kişinin denize düştüğü duyuruldu. Bu anonsla birlikte gemide büyük bir korku ve kargaşa yaşandığı, yolcuların ne yapacaklarını bilemeden koşuşturduğu bildirildi.
MÜRETTEBATTAN OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR
Kimliği henüz açıklanmayan düşen kişinin intihar mı ettiği yoksa kazaya mı kurban gittiği bilinmezken, yolcunun iddiasına göre söz konusu kişinin gemi mürettebatından olduğu belirtiliyor. Geminin rotası İstanbul'a doğruyken, olay nedeniyle arama çalışmalarına katılmak üzere Marmara Denizi'nin belirli bir bölgesinde bekletildiği ifade edildi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, denize düşen kişiyi bulmak için arama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kaydedildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı da gelen bilgiler arasında.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...