Turk Time
DOLAR
48,9625 ▲ %0.18
EURO
55,7456 ▲ %0.04
ALTIN
6759,3880 ▲ %0.61
BIST-100
12888,33 ▼ %-2.74
PETROL
98,9200 ▼ %-1.85
BONO
40,0600 ▲ %0.96
ISTANBUL
BUGÜN
13/21°
ISTANBUL
YARIN
16/23°

Mansur Yavaş'tan 'sağlı sollu vuruyorlar' sözlerine açıklama

ABB Başkanı Mansur Yavaş, bugün yaptığı "Son bir ayda bana yönelik ciddi saldırılar var ve bunlar sağlı sollu yapılıyor" sözlerine dair açıklık getirdi.

  • Son Güncelleme:
Mansur Yavaş'tan 'sağlı sollu vuruyorlar' sözlerine açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde gündem olan konserlerle ilgili yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekmişti.

Mansur Yavaş'ın, "Son aylarda yapılan 50 anketin hemen hemen hepsinde, başarıyı ölçen kamuoyu araştırmalarından hep birinci çıkıyorum. Son bir ayda bana yönelik ciddi saldırılar var ve bunlar sağlı sollu yapılıyor. Bunlar kimseye bir şey sağlamaz. Yargıyı sopa gibi kullanıp kumpas yapmak da FETÖ taktiğidir" sözleri gündem olmuştu.

O SÖZLERE AÇIKLAMA

Yavaş, söz konusu sözlerine tv100'de Gürkan Hacır'ın programında açıklık getirdi.

Yavaş, "O açıklama tartışmayı körüklemek isteyen, Cumhuriyet Halk Partisi dışındaki odakları, grupları, parti içinde sorun varmış gibi göstermeye odaklanan çevreleri, sabah akşam Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve kendini gündemden düşürmeyen kişileri ve ‘muhalif’ gibi görünen kişileri kapsamaktadır" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz