Turk Time
DOLAR
48,1092 %0.04
EURO
56,1074 %-0.13
ALTIN
7102,6480 %-1.39
BIST-100
14610,92 %0.95
PETROL
86,3600 %0.61
BONO
39,9100 %0
ISTANBUL
BUGÜN
23/29°
ISTANBUL
YARIN
22/27°

Leyla Mizrahi, son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi, uykusunda geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Levent’te düzenlenen, gözyaşlarının sel olduğu bir törenle, çok sevdiği papatyalar eşliğinde toprağa verildi.

  • Son Güncelleme:
Leyla Mizrahi, son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi, 32 yaşında, uykusunda geçirdiği kalp kriziyle nedeniyle hayatını kaybetti. Mizrahi’nin vefatı, sadece ailesini değil, tüm sevenlerini yasa boğarken, törendeki hüzün yürekleri dağladı.

EN SEVDİĞİ ÇİÇEKLER TABUTUNA SERİLDİ

Leyla Mizrahi için Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine büyük bir katılım oldu. Mizrahi'nin en sevdiği çiçek olan papatyalarla donatılan tabutu, cami avlusuna eşi Ralfi Mizrahi ve babası Kemal Aktaş’ın omuzlarında getirildi.

Törende evlatlarını yitirmenin acısını yaşayan anne Özlem Adalı ve baba Kemal Aktaş, kızlarının tabutuna sarılarak uzun süre veda etmekte zorlandı. Cenazeye katılan dostları ve yakınları, acılı aileyi teselli etmek için saf tuttu.

Leyla Mizrahi’nin vefatını daha da trajik kılan detay ise henüz altı ay önce dünyayı getirdiği bebeği oldu. Annelik sevincini doyasıya yaşayamadan hayata veda eden Mizrahi, geride bir evlat bıraktı.

SANAT VE CEMİYET DÜNYASI ORADAYDI

Mizrahi'nin son yolculuğunda sanat ve sosyal yaşam dünyasından pek çok isim hazır bulundu.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Leyla Mizrahi’nin naaşı, Yeni Ayazağa Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz