Sarıkamış Belediyesinden emekli Yiğit, 5 yıldır çetin kış koşullarının yaşandığı ilçede yaban kuşlarının karla kaplı doğada aç kalmaması için çabalıyor.

Kış mevsiminde her sabah küreğini alıp yaşadığı İstiklal Mahallesi’nde kar küreyip geniş bir alan açan Yiğit, deposunda stokladığı yemleri bu alana seriyor.

Burada güvercinler başta olmak üzere yaban kuşlarına "sofra" kuran Yiğit’in duyarlılığı, mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...