TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, Saadet Partisi ile AK Parti arasında yakın zamanda bir temasın başlayabileceğini iddia etti.
Fatih Atik, katıldığı canlı yayında, "Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan daha önce de sayın Cumhurbaşkanı ile bir görüşme yapmışlardı, Gazze'ye gidecek gemilerle alakalı" ifadelerini kullandı.

"TEMASLAR BAŞLAYABİLİR"
Atik, "Saadet Partisi'nin yönetiminden de tabanından da Cumhur İttifakı'yla özellikle AKP ile yakında temas başlayabilir. Bu yakınlaşmaya yönetim de taban da sıcak bakıyor" diye konuştu.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |