Küçük çocukları taciz eden şahıs tutuklandı!
İstanbul'da sokak ortasında oyun oynayan iki kız çocuğuna tacizde ve istismarda bulunan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
- Son Güncelleme:

Kadınlara ve çocuklara yönelik cinsel istismar ile şiddet hız kesmiyor. İstanbul'da 5 Ekim Cumartesi günü yaşanan olayda bir şahıs, sokakta oynayan iki kız çocuğuna taciz ve cinsel istismarda bulundu.
Ailenin şikayeti üzerine polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda kimlik bilgileri tespit edilen H.M. isimli şahıs Fatih Mahallesindeki ikamet adresinde 6 Ekim'de yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahıs, "Çocuğun Cinsel İstismarı" suçundan sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...