Turk Time
DOLAR
47,7111 %0.18
EURO
55,1881 %0.32
ALTIN
6660,5450 %2.59
BIST-100
13779,39 %-0.14
PETROL
81,4900 %-1.56
BONO
41,3000 %-0.55
ISTANBUL
BUGÜN
24/28°
ISTANBUL
YARIN
24/30°

Küçük çocuğa şiddet uygulayan bakıcı gözaltına alındı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 1.5 yaşındaki kız çocuğuna uyguladığı şiddet eve yerleştirilen güvenlik kamerasına yansıyan bakıcı H.K., ailenin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

  • Son Güncelleme:
Küçük çocuğa şiddet uygulayan bakıcı gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşayan O.Ö.K ve M.K. çifti bir buçuk yaşındaki kızları R.K.’ya bakıcı bulmak için 4 ay önce ilan verdi. İlan üzerine başvuruda bulunup işe başlayan bakıcı H.K, çocuğa bakmaya başladı.

Aile, bir süre sonra çocuklarının davranışlarında saldırgan tavır, geceleri sabahlara kadar süren ağlama krizi ve vücudunun çeşitli yerlerindeki morartılar görülmesi üzerine eve güvenlik kamerası yerleştirdi.

Kameranın yerleştirildiği ilk gün, bakıcının çocuğa şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Güvenlik görüntülerinde, bakıcının bir buçuk yaşındaki çocuğa sözlü ve fiziki şiddet uyguladığı anlar yansıdı.

BAKICI GÖZALTINA ALINDI
Görüntüleri izleyen aile, emniyete gidip bakıcıdan şikayetçi oldu. Güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, polis tarafından bakıcı H.K. gözaltına alındı.

Olaya ilişkin konuşan baba O.Ö.K., "Kızımız bir buçuk yaşında. 4 ay önce çocuğumuza H.K. bakmaya başladı. Çocuğun davranışında saldırgan tavırlar, gece ağlama krizleri yaşamaya başladı. Sabahlara kadara süren ağlama krizleri ve vücudunun çeşitli bölgelerinde morartılar görünce eve bir kamera yerleştirdik. Kamerayı yerleştirdiğimiz ilk gün bu görüntüleri izledik. Hemen görüntülerle birlikte emniyete gidip bakıcıdan şikayetçi olduk. Bakıcı gözaltına alındı" dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz