Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, göreve başlamasının ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı halka açtı.

"HALKTAN KOPUK BİR YER OLMAYACAK"
Erhürman, sarayın halka açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada sarayın sadece bir idari merkez olmadığına dikkat çekerek, "Bu bina halkın evidir. Cumhurbaşkanlığı, halktan kopuk bir yer olmayacak. Vatandaşlarımız burada kendini evinde gibi hissetmeli" dedi.
— X (@Stok613463) October 25, 2025
YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Hafta sonu itibarıyla kapıları açılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar sarayın bahçesinde fotoğraf çekilirken, rehber eşliğinde geziler yaptılar.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...