Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu transferi için pazarlıklarda sona gelindi. Sarı-lacivertliler Benfica'nın tüm şartlarını kabul etti.
![]()
BU AKŞAMKİ MAÇTA OYNAYACAK
Haber Global'in haberine göre, Kerem Aktürkoğlu Benfica'nın Nice ile yapacağı maçta bu akşam kısa da olsa süre alacak. Böylece milli futbolcu olası Fenerbahçe-Benfica eşleşmesinde forma giyemeyecek. Portekiz kulübü bu konuda geri adım atmadı.
![]()
İSTANBUL'A GETİRİYOR
Son dakikada herhangi bir pürüz yaşanmaması halinde Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferini bu akşamki maçın ardından bitirecek ve milli futbolcuyu İstanbul'a getirecek.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...