İstanbul Gaziosmanpaşa’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde yaşanan skandal, iki ailenin bayramını kâbusa çevirdi. Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki beş katlı apartmanın zemin altı katındaki iki daireye, tuvalet ve su giderlerinden kanalizasyona karışan kurban kanı doldu. Sabah saatlerinde evlerini kanlı su içinde bulan daire sakinleri, büyük şok yaşadı.
İhbar üzerine olay yerine gelen İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekipleri, sokaktaki kanalizasyon hattında tıkanıklık olduğunu tespit etti. Apartman girişindeki rögar kapağını açarak müdahale eden ekipler, tıkanıklığı giderdi. İlk incelemelere göre, kaçak yapılan kurban kesimlerinin ardından kanın kanalizasyon sistemine karıştığı değerlendiriliyor.
“TUVALETTEN LAĞIM GİBİ KAN AKTI”
Daire sakinlerinden Hasan Kurban, henüz yeni evlendiğini ve eşinin hamile olduğunu belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Sabah kalktığımda her yer kandı. Tuvaletten lağım gibi kan aktı. Saat 09.00’dan beri temizlemeye çalışıyoruz. Eşyalarımızın tamamını atmak zorunda kaldık. İSKİ saatler sonra geldi.”
Komşu dairede yaşayan Burhan Karaman ise, “Eşyalarımın hepsi mahvoldu, yaklaşık 150 bin liralık zarar var. Evi kan içinde görünce cinayet işlendi sandım. Meğer kaçak kurban kesmişler” diyerek duruma tepki gösterdi.
Daire sakinleri, ihmaller nedeniyle yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...