İran’ın Tebriz kentinde füze saldırısı sırasında tırına şarapnel parçası isabet eden Türk tır şoförü Hüseyin Fırat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fırat’ın cenazesinin memleketi Hatay’ın Reyhanlı ilçesine getirileceği öğrenildi.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde yaşayan tır şoförü Hüseyin Fırat, İstanbul’dan aldığı yükü Afganistan’a götürmek üzere yola çıktı. Yükünü teslim ettikten sonra Türkiye’ye dönmek için yeniden yola çıkan Fırat, İran’dan geçiş yaptığı sırada saldırının yaşandığı bölgeye denk geldi.
TIRA ŞARAPNEL PARÇASI İSABET ETTİ
İran’ın Tebriz kenti yakınlarında düşen bir füzenin şarapnel parçalarının Fırat’ın kullandığı tıra isabet ettiği bildirildi. Olayda ağır yaralanan Fırat, İran’daki Zincan Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavi gören Türk şoförün durumunun kritik olduğu öğrenilmişti.
Bir süredir hastanede tedavisi süren Hüseyin Fırat’ın bugün yaşamını yitirdiği bildirildi. Fırat’ın cenazesinin işlemlerin ardından memleketi Hatay’ın Reyhanlı ilçesine getirileceği öğrenildi.
ANNESİ TÜRKİYE’DE TEDAVİ İSTEMİŞTİ
Fırat’ın annesi Hayriye Fırat, daha önce yaptığı açıklamada oğlunun sağlık durumundan endişe duyduğunu belirterek tedavisinin Türkiye’de yapılmasını istediğini dile getirmişti. Anne Fırat, oğlunun İran’da ameliyat olmasını istemediğini ve tedavisinin Türkiye’de sürdürülmesini talep ettiğini ifade etmişti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...