Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu.
DOMENICO TEDESCO DÖNEMİ
Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho’dan boşalan koltuğa Domenico Tedesco oturdu. İtalyan teknik adam, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
GÖKHAN GÖNÜL TEKNİK EKİBE KATILACAK
Fenerbahçeli eski futbolcu Gökhan Gönül de Tedesco’nun yardımcısı olarak sarı-lacivertlilerle anlaşmaya vardı.
İSMAİL KARTAL TEK YERLİ ADAYDI
Fenerbahçe’de teknik direktör seçim sürecinde tek yerli aday olarak gösterilen İsmail Kartal’dan sürpriz bir karar verdi.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Kartal hakkındaki iddialar ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Kartal açıklamasında "Fenerbahçe'mizin yeni teknik direktörünün belirlenmesi sürecinde hakkımda asılsız gerçek olmayan, çarpıtılarak sunulan ciddi bilgi kirliliği mevcuttur. Cevap hakkımı saklı tuttum. Bu süreçlerden hemen sonra taraftarlarımıza ve camiamıza gerekli tüm açıklamaları basın toplantısıyla yapacağım" sözlerini sarf etti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...