Turk Time
DOLAR
47,9003 %0.05
EURO
55,5019 %0.11
ALTIN
6800,0410 %0.93
BIST-100
14132,06 %-0.28
PETROL
89,7900 %2.9
BONO
40,8600 %-0.63
ISTANBUL
BUGÜN
22/29°
ISTANBUL
YARIN
24/31°

İsmail Kartal açıkladı: Lukaku ve Ederson oynayacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Lyon maçı öncesinde hazırlık sürecini değerlendirerek yeni transfer Romelu Lukaku'nun karşılaşmada oynayıp oynamayacağına antrenman sonrasında karar verileceğini açıkladı.

  • Son Güncelleme:
İsmail Kartal açıkladı: Lukaku ve Ederson oynayacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Lyon maçı öncesinde hazırlık sürecini değerlendirerek yeni transfer Romelu Lukaku'nun karşılaşmada oynayıp oynamayacağına antrenman sonrasında karar verileceğini açıkladı.

"LYON'U ANALİZ ETTİK"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lyon ile oynanacak karşılaşma öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Takımın hazırlık sürecini aktaran Kartal, oyuncularına güvendiğini ve hedeflerinin avantajlı bir skor almak olduğunu söyledi. Hazırlıkların tesislerde sürdüğünü belirten Kartal, "Oyuncularımızla birlikte ekip olarak çok güzel bir gün geçirdik. Tesislerde kalarak Lyon'u analiz ettik. Bugün de bununla birlikte son çalışmalarımızı yapacağız. Yarın da taraftarımızın desteğiyle birlikte avantajlı bir skoru almak istiyoruz. Tek hedefimiz bu" dedi.

"SON MAÇA TAKILMIYORUZ"

Son oynanan karşılaşmanın hazırlıkları olumsuz etkilemesine izin vermediklerini ifade eden Kartal, takıma olan güvenini vurguladı. Son maça takılmadıklarını belirten Kartal, "Son oynadığımız maçı düşünmüyoruz. Bugüne kadar nasıl geldik bunu herkes biliyor. Son maça çok takılmıyoruz. Ben takıma ve oyuncularıma güveniyorum. Biz bugün ve yarına bakıyoruz. O maç geride kaldı" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Şampiyonlar Ligi'ne katılma amacının takım üzerinde olumsuz bir etki yaratmadığını belirten Kartal, bu durumun bir olanak sunduğunu ifade etti. Uzun süredir organizasyonda yer alınamadığına dikkat çeken Kartal, "18 yıldır Şampiyonlar Ligi'ne kalamıyoruz, bu da baskı değil ve fırsat olarak değerlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

"LUKAKU'NUN DURUMU POZİTİF"

Takımın yeni transferi Romelu Lukaku'nun fiziksel durumuna değinen Kartal, futbolcunun antrenmanlarını sürdürdüğünü bildirdi. Oyuncunun gidişatının olumlu olduğunu dile getiren Kartal, "Şu andaki durumu pozitif. Çalışıyor. Bugün kendisiyle konuşacağım ve yarınki maç için antrenmandan sonra değerlendireceğim" beyanında bulundu.

"EDERSON KADRODA OLACAK"

İsmail Kartal, kaleci Ederson’un Lyon karşılaşmasında forma giyebilecek durumda olduğunu da açıkladı. Kartal, “Ederson yarın kadroda olacak. Şu an oynayabilecek durumda” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz