Turk Time
DOLAR
48,1121 %0.05
EURO
56,1005 %-0.14
ALTIN
7107,0470 %-1.33
BIST-100
14610,92 %0.95
PETROL
86,7300 %1.04
BONO
39,9100 %0
ISTANBUL
BUGÜN
23/30°
ISTANBUL
YARIN
23/29°

İran basını Hanniye saldırısının nasıl yapıldığını açıkladı

Hamas lideri İsmail Heniyye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda suikasta uğradığı bildirildi.

  • Son Güncelleme:
İran basını Hanniye saldırısının nasıl yapıldığını açıkladı

İran devlet televizyonunun Devrim Muhafızları Ordusunun açıklamasına dayandırdığı habere göre, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Tahran'da kaldığı konutunda suikasta uğradı.

Saldırıda Heniyye'nin bir korumasının da hayatını kaybettiği aktarıldı.

HENİYYE’NIN HAYATINI KAYBETTİĞİ DOĞRULANDI

Hamas'tan yapılan yazılı açıklamada, Heniyye'nin yeni İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın yemin törenine katılmak için Tahran'da bulunduğu belirtildi.

Heniyye'nin, İsrail ordusunun tören sonrası Tahran'daki konutuna düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybettiği aktarıldı.

İRAN SALDIRININ NASIL OLDUĞUNU AÇIKLADI

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, Heniyye'nin Tahran'ın kuzeyinde Devrim Muhafızları Ordusu'nun korumasındaki gaziler için hizmet veren bir konutta 02.00 sularında havadan atılan bir mermiyle hedef alındığını duyurdu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz