E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İmamoğlu'nun X paylaşımlarını sokakta dağıtan avukata gözaltı! 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) hesabının engellenmesinin ardından, İmamoğlu'nun paylaşımlarını kağıda bastırarak sokaklarda dağıtan ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan avukat Burak Saldıroğlu, gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

9.05.2025 - 22:32
İmamoğlu nun X paylaşımlarını sokakta dağıtan avukata gözaltı!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarına erişim engeli getirildi. İmamoğlu'na getirilen erişim engelinin ardından bazı hesaplar profil fotoğrafını Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafı ile değiştirdi.

CHP'nin önceki dönem Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Avukat Burak Saldıroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımlarını çıktı alarak sokaklarda dağıttığı ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasıyla gözaltına alındı. Saldıroğlu'nun ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

"BURAK'I DERHAL SERBEST BIRAKIN!"

CHP'li siyasetçiler ve avukatlar, önceki dönem Beykoz Gençlik Kolları Başkanı avukat Burak Saldıroğlu'nun gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Önceki dönem Beykoz Gençlik Kolları Başkanımız Avukat Burak Saldıroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımlarını çoğalttığı için gözaltında! Korkuları o kadar büyük ki ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Korkun! Çünkü milyonlar, Ekrem İmamoğlu’nun sesi oldu ve siz halkın sesini susturamayacaksınız. Süreci yakından takip ediyoruz ve sonuna kadar direneceğiz. Burak’ı derhal serbest bırakın! Çünkü biz haklıyız, biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın'da, "Ekrem İmamoğlu'nun özgür cismine tahammül edemiyorsanız, hukuksuzca tutsak edip sosyal medyada ismine bile tahammül edemiyorsanız, sokakta paylaşımlarının dağıtılmasına da katlanamıyorsanız sizin vay halinize! Burak Saldıroğlu’nu serbest bırakın!" çağrısında bulundu.

"BİR TWEETİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDEN KORKAR HALE GELDİLER"

CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara, "Geçmiş dönem Beykoz Gençlik Kolu Başkanımız Burak Saldıroğlu Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımlarını dağıttığı için gözaltına alındı. Tir tir titriyorlar. Bir tweetin ekran görüntüsünden korkar hale geldiler. Belli ki Ekrem İmamoğlu'nu sayıklayarak yataklarından sıçrıyorlar. Biz milyonlarız. Neyin duyulmasını istemiyorsanız onu haykıracağız. Arkadaşımızı derhal serbest bırakın!" dedi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ise "Önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Av. Burak Saldıroğlu, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesine götürülüyor. Başkanımızın yanındayız, süreci takip ediyoruz. Hukuki dayanağı olmayan uygulamaların da karşısındayız" açıklamasında bulundu.

"GÖZALTILARA, BASKILARA, TUTUKLAMALARA SON!"

Avukatın Sesi İnisiyatifi (ASİ) de yaptığı açıklamada, "Gözaltılara, baskılara, tutuklamalara son! Meslektaşımız Av. Burak Saldıroğlu hukuka aykırı şekilde gözaltına alındı. Meslektaşımıza destek olmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçiyoruz" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e 'tebrik' telefonu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın açıklamasının ardından ...
Kübra Par sordu, Pervin Buldan yanıtladı, PKK kararlarını ne zaman açıklayacak?
Terör örgütü PKK’nın kongre süreci ve alınan kararlar gündemdeyken, DEM ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa 14'üncü Leo'ya tebrik mektubu
Erdoğan, Papa 14'üncü Leo'ya gönderdiği tebrik mektubunda, insani trajedilerin ...
 
Ekrem İmamoğlu'nun İngilizce hesabına da erişim engeli kararı
Engelli Web, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun İngilizce ...
Erdoğan'dan muhalefete tepki: Düzelme umudu kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ...
Beykoz Belediyesi'ne soruşturma
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Beykoz Belediyesi tarafından kaçak yapılara ...
 
MHP'den Özgür Özel'e yanıt
CHP lideri Özgür Özel, MHP liderinin saldırıya dair yaptığı kınama açıklamasında ...
Terör örgütü PKK kongresini topladığını açıkladı
Terörist başı Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısından sonra terör ...
DEM Parti'den gündeme ilişkin açıklama: PKK her an kongrenin toplandığını duyurabilir
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
fransa
tff
Beyaz Saray
eyfel kulesi
Yeni Zelanda
bodrum
kardemir karabükspor
Nuran