Turk Time
DOLAR
48,7713 %0.08
EURO
56,0537 %-0.08
ALTIN
6865,8860 %0.94
BIST-100
13284,42 %-1.67
PETROL
99,7200 %-0.86
BONO
40,1100 %-1.23
ISTANBUL
BUGÜN
16/24°
ISTANBUL
YARIN
18/24°

İki milli futbolcu için Premier Lig iddiası

Barış Alper Yılmaz ve Semih Kılıçsoy'a, Premier Lig takımın Nottingham Forest'ın talip olduğu iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberde, Nottingham'ın iki futbolcu için de Avrupa'nın büyük kulüpleriyle rekabet etmesi gerekeceği yorumu yapıldı.

  • Son Güncelleme:
İki milli futbolcu için Premier Lig iddiası

İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest'ın, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ve Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy ile ilgilendiği iddia edildi.

HITC Football'un haberine göre; Barış Alper ve Semih önümüzdeki aylarda Avrupa'nın önemli liglerinden birine transfer olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her iki forvet oyuncusunun da Nottingham Forest'ın radarında olduğu belirtildi.

Haber detayında, İngiliz takımının Barış Alper Yılmaz ve Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmak için Avrupa'nın büyük kulüpleriyle rekabet etmesi gerekeceği yorumu yapıldı.

Barış Alper'in Galatasaray ile 2027, Semih'in ise Beşiktaş ile 2028 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz