Turk Time
DOLAR
49,3803 ▼ %0
EURO
55,3334 ▼ %0
ALTIN
6606,5570 ▼ %0
BIST-100
12250,68 ▲ %0.82
PETROL
106,3800 ▲ %0.04
BONO
39,5800 ▲ %0.33
ISTANBUL
BUGÜN
15/19°
ISTANBUL
YARIN
13/15°

İbrahim Tatlıses'in mutlu günü!

İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki evinde manevi kızı Didem Carus için düzenlenen isteme törenine ev sahipliği yaptı. Tatlıses'in bu özel günde manevi kızı Didem Carus'a beşi bir yerde altın hediye ettiği öğrenildi.

  • Son Güncelleme:
İbrahim Tatlıses'in mutlu günü!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'daki evinde manevi kızı Didem Carus için düzenlenen isteme törenine ev sahipliği yaptı. Sade ve samimi bir atmosferde gerçekleşen törende Tatlıses, manevi kızını işletmeci Orkan Çömlekçi'ye verirken, yaşadığı mutluluk yüzüne yansıdı.

TATLISES'İN EVİNDE DUYGULANDIRAN TÖREN

Son dönemde sağlık durumu ve aile içi gelişmelerle gündeme gelen arabesk müziğin usta ismi İbrahim Tatlıses, bu kez mutlu bir olayla adından söz ettirdi. Muğla'nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde gerçekleştirilen isteme töreninde Tatlıses, manevi kızı Didem Carus'u işletmeci Orkan Çömlekçi'ye verdi.

Aile yakınları ve davetlilerin katıldığı törende geleneksel kız isteme merasimi gerçekleştirilirken, samimi anlar yaşandı. Manevi kızının mutluluğuna ortak olan Tatlıses'in törende oldukça duygulandığı görüldü.

MANEVİ KIZINA ÖZEL HEDİYE

Tatlıses'in bu özel günde manevi kızı Didem Carus'a beşi bir yerde altın hediye ettiği öğrenildi. Tatlıses'in hediyesi, törende dikkat çeken detaylardan biri oldu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz