Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi ilk kez düzenleyeceği olağan mali genel kurulun tarihini açıkladı.
HACIOSMANOĞLU YÖNETİMİ HESAP VERECEK
TFF’den yapılan açıklamaya göre 01.06.2024-31.05.2025 dönemleri ile ilgili olarak düzenlenecek olan olağan mali genel kurul toplantısı 09.07.2025 günü saat 11.00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde 10.07.2025 günü saat 11.00'de, ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise çoğunluk aranmaksızın 17.07.2025 tarihinde aynı saatte Ankara JW Marriott Oteli salonunda düzenlenecek.
OLAĞANÜSTÜ SEÇİM ÇABASI BAŞARISIZ OLDU
Başta Galatasaray ve Başakşehir gibi Süper Lig ekiplerinin imza toplayarak olağan mali genel kurulda, olağanüstü seçimli genel kurul düzenlemek istediği bilinirken bu girişim başarılı olamadı.
TOPLANTININ SERT GEÇMESİ BEKLENİYOR
Yine de İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı olan kulüplerin olağan mali genel kurulda sert bir tepki koyması bekleniyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |