İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen ve aralarında 107 tutuklu ile 5 “müşteki sanığın” bulunduğu toplam 407 sanığın yargılandığı davada, bugün ilk duruşmanın 12’nci oturumu yapılıyor.
Ortaya atılan yolsuzluk ve suç örgütü iddialarına ilişkin davada duruşma süreci devam ederken, tahliye taleplerine dair ilk değerlendirmenin 2 Nisan Perşembe günü yapılması bekleniyor. Mahkeme heyeti, incelemelerin ardından kararını açıklayacak.
DURUŞMADAN ANLIK BİLGİLER
İBB Davası’nın 12. günü, Raylı Sistemler Daire Başkanı Ceyhun Avşar’ın avukatlarının savunmasıyla başlayacak. Ardından tutuklu yargılanan Ebubekir Akın ve Mehmet Karataş sanık kürsüsüne gelecek.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...