Turk Time
DOLAR
48,4297 %-0.01
EURO
56,3606 %0.21
ALTIN
6872,3250 %-0.38
BIST-100
14151,59 %0.99
PETROL
95,9800 %1.57
BONO
39,5700 %0
ISTANBUL
BUGÜN
22/27°
ISTANBUL
YARIN
20/25°

HÜKÜMETTEN CHP'YE HODRİ MEYDAN: GELİN ORTAK DİNLEME KOMİSYONU KURALIM

Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek'ten telekulak iddiaları ile ile ilgili CHP'ye hodri meydan: "Gelin Meclis'te bu konuyu araştırmak için ortak komisyon kuralım."

  • Son Güncelleme:
HÜKÜMETTEN CHP'YE HODRİ MEYDAN: GELİN ORTAK DİNLEME KOMİSYONU KURALIM

CHP Lideri Deniz Baykal’ın ‘dinleme’ ile iddiaları ve hükümeti sert bir üslupla eleştirmesinin ardından Çiçek’ten de bir açıklama geldi. “Hodri meydan” diyen Çiçek, “Gelin Meclis'te bu konuyu araştırmak için ortak komisyon kuralım." dedi.

Önder Sav’ın Bolu Valisi Ali Serindağ ile yaptığı görüşmelerle ortaya çıkması üzerine CHP’nin ‘devlet tarafından dinlendikleri’ iddiasıyla Hükümet’i suçlamasına Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek’den de tepki geldi. CHP Lideri’ne “Hodri meydan” diyen Çiçek, "Erik yenmedik karnımız ağrımıyor. Gelin Meclis'te bu konuyu araştırmak için ortak komisyon kuralım." önerisinde bulundu. Öte yandan Önder Sav'ın yapmış olduğu hakaretin Danimarka'daki karikatür krizine benzediğini belirten Çiçek, kendisinden özür beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz