Turk Time
DOLAR
49,0003 ▲ %0.06
EURO
55,6398 ▼ %-0.17
ALTIN
6552,8330 ▲ %1.12
BIST-100
12407,55 ▼ %-1.47
PETROL
96,7600 ▼ %-1.68
BONO
40,2100 ▼ %-0.3
ISTANBUL
BUGÜN
16/19°
ISTANBUL
YARIN
16/20°

Hırsızlardan bıkan adam aracını zincirledi

Samsun'da bir esnaf, otomobiline yüklediği kumaşları çalan hırsızlardan bıkınca çareyi aracı zincire vurmakta buldu.

  • Son Güncelleme:
Hırsızlardan bıkan adam aracını zincirledi

Samsun'un İlkadım ilçesinde 30 yıldır kumaşçılık yapan Alaattin Atıcı, arabasını ilginç bir yöntemle koruyor.

10 metre uzunluğundaki zinciri aracının kapı kollarına bağlayan Atıcı, bagaj ve kapıları asma kilitle kilitliyor.

Kumaşçılık işiyle uğraşan Atıcı, işyerine götürdüğü kumaşların arabasından çalındığını fark edince bu yönteme başvurduğunu belirtti.

"Çay kaşığı bile açıyor"

Atıcı, arabasının eski bir model olduğunu ve her anahtarın uyduğunu söyleyerek, "Çay kaşığı da alsanız kapıyı açarsınız. Pazarcılık yapıyorum. Mallarımın eksildiğini gördüm. Aklıma böyle bir yöntem geldi." dedi.

"Zevkle yapıyorum"

Atıcı, zinciri arabasına takarak çalınma riskini azalttığını belirterek, "Zincir takmamdaki amacım biraz caydırıcı olsun istedim. Ondan sonra baktım ki ürünlerim daha çalınmıyor. İyi ki de yapmışım. Arabaya binerken, inerken beni uğraştırmıyor. 10 dakikamı alıyor. Zevkle yapıyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz