Hıncal Uluç-Ayşe Arman… Çünkü…
Mide bulandıran cinsel sohbetlerini röportaj diye yüzbinlere sundukları için…
- Son Güncelleme:

Pazar günü Ayşe Arman’ın Hıncal Uluç’la yaptığı röportajı okuduk… Daha doğrusu midemizin kaldırdığı yere kadar okumaya çalıştık.
Aman tanrım…
Uluç’un kelepçeli, Arman’ın polis kılığında sorgu mizanseni fotoğraflarını mı dersiniz, röportajın baştan sona içerdiği o hard cinsel tema mı?
Bize ne Hıncal Uluç’un ilk seks deneyiminden, sıpaların Uluç’un cinselliğindeki yerinden?
Size ne?
Kime ne?
Tamam, Ayşe Arman’ın tek ilgisi cinsel deneyimler olabilir, zaten başka bir ilgi alanı yok ama bunu yüz binlerce insanın alıp çoluk çocuk okuduğu Hürriyet’te pehlivan tefrikası gibi sunmak neyin nesidir Allah aşkına?
Andropoz döneminde Uluç’a Proust vari bir tatmin sağlamak ya da gündemdeki yerini kaybetmemek için bu kadar nasıl rezilleşebilir, rezilleştirilebilir bir röportaj?
Eğer tek değeriniz kendi ilgilerinizse, önemsediğiniz tek şey kendinizseniz, kendinizden başka hiçbir şey umurunuzda değilse, sonuna kadar rezilleştirebilirsiniz.
Uluç-Arman ikilisi de böyle yaptı ve kaybetti.

YORUMLAR
bu yazıyı da kim kaleme almış bilmiyorum ama üslubunuz çok saldırgan. röportajı okumamış kimseler, bu yazıyı okuduktan sonra zannedecekler ki, kimin eli kimin şeyinde ahlaksızlık diz boyu namus elden gidiyor bir röportaj yapılmış.. e röportajı okumamış ve bu ikiliye gıcık olanlara da klavyelerine sarılmak kalıyor. hem de koca harflerle.
ben yazıyı güzel bir pazar yazısı olarak keyifle okudum. mide bulandırıcı seks sohbetleri olarak nitelendirmeniz, cinsellikten öcü diye insanlara algı kapısı açmanız, nazarımda sizi kaybeden yaptı. şurada yorumda bulunan insanların kaçının bahsi geçen yazıyı okuduğunu merak ediyorum doğrusu. belirteyim; sado-mazo ilişkilerden coptan kelepçeden konuşmamışlar; aşktan meşkten konuşmuşlardır. seks üzerine de sohbet etmişlerdir ama mide bulandırıcı olup olmadığını okuyup kendiniz karar vermenizi...
AYŞE ARMAN İSİMLİ MESLEĞİNDEN EMİN OLAMADIĞIM BAYANIN HÜRRİYET GAZETESİNDEKİ YAZI DİZİSİ SONRASI GAZETEYE YAZDIĞIM YORUMLAR YAYINLANMAMIŞTI.BURDA ÖZETLE TEKRAR İFADE EDEYİMKİ; ON MİLYONLARIN FAKRU ZARURET İÇİNE DÜŞÜRÜLDÜĞÜ,GELECEK KAYGISININ HEPİMİZ İÇİN ZİRVE YAPMIŞ OLDUĞU BUGÜNLERDE GAZETECİLİĞE HER ZAMANKİNDEN ÇOK İHTİYAÇ DUYULMAKTA İKEN, EN ÇOK SATAN GAZETE SAYFALARINI NEDEN BU TÜR MAZO EĞİLİMLİ KİŞİLERE VERİR? AHLAKİ SAPKINLIK AYRI, MEMLEKETİN ASIL SORUNLARINI KİM NEREDE İŞLEYECEK?AMAÇ NE?
ARTIK GAZETE ALMIYORUM, EVE GAZETE SOKMUYORUM. KİMİ YANDAŞ, KİMİ YALAKA, KİMİ SAPIK. TV KANALLARI DA ÖYLE. SAPIK VE ÇARPIK DÜŞÜNCELERİ MEDYA ARACILIĞI İLE YERLEŞTİRİYORLAR, SONRA TOPLUMDAKİ SAPIKLIKLAR ARTINCA "NE OLUYOR BİZE" DİYORLAR. BU ÜLKEDE TÜM MEDYA 1 SENE MÜDDETLE YASAKLANSA, ARTISI OLUR MEMLEKETE, EKSİSİ OLMAZ.
ben bu fotoğraftan ergenekon savcı ve polislerinin dinleme izlemelerine ki ne alakaysa sanıkların-tanıkların uçkurlarıyla ilgili soruşturmalarını kovuşturmalarını hatırladım.sanki birilerine mesajmı vermek istemişler gibi.
Hayatları PİSLİK ne bekliyorsunuzki?
Nasıl bir bakış açınız var.Sadece cinsellikle ilgileniyorlar demek bu iki büyük isme haksızlık.Arman seks konusunda olduğu kadar toplumun konuşmadığı tabulaştırdığı konularda da yazıyor, insanları haberdar ediyor hiçdeğilse.Uluç da yeri zor doldurulacak bir isim ve bu yüzden bu yaşta hala yazıyor.Siz gazeteciler birbirinize çamur atmaya ne meraklısınız..
Hülyaya katılıyorum, ya bırakın eğlensinler, resmi görünce fikre küçük bir tebessüm ettim, ropörtajı da ööle ilgimi çekmediği için okumadım, kaybettirenler okumuş olmaıl, meraktan! Ama konu o değil seks tabusu güzelim ülkem insanını sapıklaştırıyor. yapılan gazetecilik değil eğlenciliktir o ayrı mevzu...
SEVGİLİ BÜYÜĞÜMÜZ ESKİNİN MANEJERİ HINCAL ABİMİZİN ARTIL BU İŞ DİLİNE VURMUŞ AĞZINA DÜŞMÜŞ AYIPLAMAYALIM BİZLER ONUN YAŞINDA BAKALIM NE YAPACAZ
GERÇEKTENDE BU İŞİN ÇOK İLERİ GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..ARMAN-H.ULUÇ RÖPORTAJINDA ELE ALINAN KONULARIN ÇOĞUNUN SAYIN ARMAN,IN KENDİ FANTAZİ DÜNYASININ BİLİNMEYENLERİNE BİR CEVAP NİTELİĞİNDE ELE ALINDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..MALUM EVLER HAKKINDAKİ DETAY LI BİLGİLERİ KİMSENİN O KADAR DA MERAK ET MEDİĞİNE EMİNİM.TECRÜBELİ BİR GAZETECİ OLAN SAYIN ULUÇ,UN BU TRAJİ KOMİK YAZININ TARAFLARINDAN BİRİ OLMAYI KABUL ETMESİNE ÇOK ŞAŞIRDIM....ŞAHSEN BEN YAZIYI HÜZÜN VERİCİ BULDUM.
Neden tek tip insan yaratmaya çalışıyorsunuz; Ayşe Arman yaşamdan küçücük kesitleri yazılarına alıyor, bunu isteyen okur isteyen okumaz.Bu röportajı insanın "aman ne harika şeyler yaşamış" diyemeyeceği bir röportaj olabilir, samimice yapıldığı kesin.Burada kızacak ne var anlamıyorum.Gerçekleri duymakmı kızdırıyor.
Mahallenin şımarıkları.. Da, bunları şımartan kim? Bunlara neden dokunulamaz! Turk-Tıme dokundu işte.. Bakalım şimdi n'olacak? Cevap: Hiç-bir şey! Birilerinin 'kral çıplak' demesi gerekiyordu artık! .. Ve dendi!