İngiltere’ye ait bir F-35 hayalet savaş uçağı, Pazar günü Japonya’nın güneybatısındaki Kagoshima Havalimanı’na teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı.
Tokyo merkezli Kyodo News’in aktardığına göre, saat 11.30 civarında gerçekleşen inişin ardından pist yaklaşık 20 dakika kapalı kaldı. Bu süre içinde bazı ticari uçuşların kalkış ve varışları etkilendi.
YARALANAN OLMADI
Yetkililer, olayda yaralanan olmadığını açıkladı.
İngiltere, 4 Ağustos’tan önümüzdeki Salı gününe kadar Japonya Deniz Öz Savunma Kuvvetleri ve ABD kuvvetleriyle Batı Pasifik’te ortak bir tatbikat gerçekleştiriyor. Tatbikata, bölgeye gönderilen bir uçak gemisi saldırı grubu da katılıyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...