Gelecek sezon 1. Lig’de boy gösterecek olan Hatayspor’da flaş bir gelişme yaşandı.
Hatayspor Basın Sözcüsü Cem Hanoğlu, kulübün Passolig ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini açıkladı ve Passolig’e veda etti.
Farklı bir firma ile görüşmelerin devam ettiğini aktaran Hanoğlu, “Biz yeni sezonda Passolig ile yola devam etmeyeceğiz. Farklı bir firmayla görüşmelerimiz sürüyor. Şu an 3-4 firma ile temas halindeyiz. Anlaşma sağlandığında taraftarımıza detaylı bilgilendirme yapacağız’’ dedi.
Hanoğlu’nun diğer açıklamaları ise şu şekilde:
“Çimlerin yeniden ihale edilmesi, ışıklandırma sistemlerinin tamamlanması ve diğer eksiklerin giderilmesi zaman alabilir. Bu nedenle sezonun ilk 2-3 haftasında maçlarımızı başka şehirlerde oynama ihtimalimiz bulunuyor”
“Lig statüsü gereği altı yabancı oyuncuyla yollarımızı ayıracağız. Yerli oyuncuların tamamı takımda kalacak. Bu da bize ciddi bir avantaj sağlayacak”
“Hocamız yeni sezon planlamasını yaptı. Kendisine güvenimiz sonsuz. Hatayspor’a yeni başarılar kazandırmaya devam edeceğine inanıyoruz”
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...