Giresun’un Görele ilçesinin Belediye Başkanı Hasbi Dede’nin, sosyal medya üzerinden 2009 doğumlu bir çocuğa taciz içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
Görele 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde basına ve izleyiciye kapalı görülen duruşmaya, Samsun Kavak S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Hasbi Dede SEGBİS aracılığıyla katıldı. Dede, SEGBİS üzerinden yaptığı savunmada hakkındaki suçlamaları reddetti.
DAVA ERTELENDİ
Hakim, ara kararında Hasbi Dede’nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi ve davayı 24 Nisan 2026 tarihine erteledi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...