Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının finalinde İtalya temsilcisi Inter ile Fransız ekibi Paris Saint-Germain, Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2024-2025 finalinde Fransız ekibi Paris Saint-Germain (PSG), ilk defa kupayı kaldırma başarısı gösterdi ve 5-0'lık skorla finalde en farklı galibiyet rekorunu da kırdı.
Hakan, final maçında ilk 11'de sahaya çıkarak "Devler Ligi" finalinde 2 kez forma giyen ilk milli futbolcu oldu. Buna rağmen, Hakan, 2 finalde de kupayı kaldırma başarısı gösteremedi.
Milli futbolcu, daha önce Şampiyonlar Ligi finalinde 2022-2023'te yine Inter formasıyla sahaya çıkmış ancak Manchester City karşısındaki finali kaybetmişti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...