Ankara, bölgedeki önemli ortaklarından birini ağırlamaya hazırlanıyor. İletişim Başkanı Burhanettin Duran, kamuoyunu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla bilgilendirdi. Duran, yaptığı açıklamada, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabet ederek 12-13 Ağustos 2025 tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.
Ziyaretin gündeminin oldukça yoğun olması bekleniyor. İletişim Başkanı Duran'ın açıklamasına göre, liderler arasındaki görüşmelerin ana odak noktasını, Türkiye'nin "stratejik ortağı" olarak tanımladığı Gürcistan ile mevcut bulunan iş birliğinin tüm alanlarda daha da ileriye taşınması için atılabilecek somut adımlar oluşturacak. Ekonomiden savunmaya, enerjiden ulaşıma kadar geniş bir yelpazede ikili ilişkilerin masaya yatırılacağı öngörülüyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...