Turk Time
DOLAR
47,5773 %0.1
EURO
54,9511 %0.19
ALTIN
6358,5060 %2.04
BIST-100
13688,19 %0
PETROL
80,1000 %2.14
BONO
41,6700 %0.63
ISTANBUL
BUGÜN
24/32°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Grup Yorum ırkçılığa karşı, adalet için sahne alacak

Grup Yorum, 28 Haziran Cumartesi günü Almanya'da Oberhausen Arena'da ırkçılığa karşı, 29 Haziran Pazar günü de Harbiye Açık Hava'da adalet için sahneye çıkacak.

  • Son Güncelleme:
Grup Yorum ırkçılığa karşı, adalet için sahne alacak
Grup Yorum, ırkçılığa karşı tek ses tek yürek olmak için 28 Haziran Pazar günü Almanya'da Oberhausen Arena'da sahne alacak. Grup Yorum ile birlikte konuk sanatçıların da katılacağı konserde, Avrupa'da günden güne yükselen ırkçılığa karşı durma çağrısı yapılacak.

Avrupa'da özellikle göçmen halkları hedef alan ırkçılığa karşı bu, Grup Yorum'un üçüncü konseri olacak.

Grup Yorum hemen ertesi gün de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda adalet için sahne alacak. Grup Yorum, türkülerini öğrencilerin, işçilerin, emekçilerin, gecekondu halkının mücadelesinin savunucusu olan avukatların faaliyet gösterdiği Halkın Hukuk Bürosu'nun 25. yılı kutlamasında söyleyecek. Konserde Gezi ayaklanmasında hayatını kaybedenler, Berkin Elvan, Soma'daki maden faciasında ölen işçiler ve Okmeydanı'nda polis kurşunuyla ölen Uğur Kurt için adalet istenmeye devam edilecek.

cnntürk

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz