E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

GENELKURMAY'DAN KANDİL AÇIKLAMASI: 150'DEN FAZLA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ! 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin aniden hız verdiği operasyonların bilançosunu Genelkurmay Başkanlığı üç maddede açıkladı:

3.05.2008 - 17:49
GENELKURMAY DAN KANDİL AÇIKLAMASI: 150 DEN FAZLA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ!

Genelkurmay'dan operasyonlarla ilgili yapılan üç maddelik açıklama şöyle:

1. 01/02 Mayıs 2008 gecesi Irak'ın kuzeyindeki Kandil Dağı bölgesinde icra edilen hava harekatının sonuçlarını değerlendirme çalışmalarına Genelkurmay Başkanlığınca devam edilmektedir.

2. Bölgeden alınan bilgiler ve görsel olarak yapılan tespitlere göre, Kandil Dağı bölgesindeki PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait tesislerden hedef olarak belirlenenlerin tümü imha edilmiştir. Bu tesisler arasında, terör örgütünü yönetmeye çalışan bir teröristin sıkça kaldığı yerler de bulunmaktadır.

3. İlk değerlendirmelere göre, bu harekat sonucunda 150'den fazla teröristin etkisiz hale getirildiği ve harekatın terör örgütü mensupları arasında büyük bir panik havasının yaşanmasına sebep olduğu tespit edilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında üst düzey sorumluların da bulunabileceği değerlendirilmektedir.

YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
çiğdem güvenir. 23 Nisan 2008 Çarşamba 

asıl yolsuzluklar akp de chp hiçbir yolsuzluğa bulaşmamıştır rte artık kime çatacağını bilmiyor asıl yolsuzluğu yapan parti belli oda akp başta rte unakıtan olmak üzere tabi doğru haber ve köklü bir parti olan chp yide kapatamazlar kanaltürk üde susturamazlar önce kendi partileri kapatılsın yani akp dilerim adalet hukuk yerini bulur sonrada yücedivana akp hesap verir.

Yorumu oyla      18      10  
hasan tahsin 21 Nisan 2008 Pazartesi 

Ne oluyoruz yav. AKP yi kapat,CHP yi kapat.BARİ SANDIĞI TAMAMEN KAPATINDA. Ülkeyi Yargıçlar OLİGARŞİSİ idare etsin. Ne güzel Demokrasi yav.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 21 Nisan 2008 Pazartesi 

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ne diyorlar; “CHP'de yolsuzluk, usulsüzlük yoktur. CHP'nin yaptığı her iş yasalara uygundur, yasalara aykırı faaliyeti yoktur”. Nokta... Bu "nokta"dan ötesini kim denetleyecek, CHP'nin 9 ayda 11 kez "denetleme siparişi" verdiği Anayasa Mahkemesi. Bu haberi Turktime sayfalarına koyan arkadaşlar ve bicümle medya mensupları hiç beklemeyin; bu dosya "usulüne uygunluk" kararı ile kapanır. Kimse başka bir şey beklemesi..!

Yorumu oyla      18      10  
21 Nisan 2008 Pazartesi 

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ne diyorlar; “CHP'de yolsuzluk, usulsüzlük yoktur. CHP'nin yaptığı her iş yasalara uygundur, yasalara aykırı faaliyeti yoktur”. Nokta... Bu "nokta"dan ötesini kim denetleyecek, CHP'nin 9 ayda 11 kez "denetleme siparişi" verdiği Anayasa Mahkemesi. Bu haberi Turktime sayfalarına koyan arkadaşlar ve bicümle medya mensupları hiç beklemeyin; bu dosya "usulüne uygunluk" kararı ile kapanır. Kimse başka bir şey beklemesi..!

Yorumu oyla      18      10  
TOLGA 21 Nisan 2008 Pazartesi 

Hep siz "HUKUK BÜROSU" olacak değilsiniz, biraz da başkaları,"HUKUK BÜROSU" işlevini yüklensin.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
 
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
 
Lady'nin Ayak Sesleri
Çiller’in kurmayları ve merkez sağın etkili isimleri de, “Dönün, Türkiye’nin ...
İRAN'IN APO'SU KISKIVRAK YAKALANDI!
İran güvenlik güçleri aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek, gerçekleştirdiği ...
Bakan Çelik İzah istedi
Çalışma Bakanı Faruk Çelik 1 Mayıs olayları için 'Bu şiddetin izahı gerekir' ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Haber
TCMB
Tedavi
Chelsea
Eczacıbaşı
konuk oyuncu
ygs 2015
PSG
Carlos Arroyo