E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, erken seçim için tarih verdi 

ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "2022 yılında bir seçim olma ihtimali yüksek. AK Parti ve MHP’den gelen sinyaller seçim hazırlığı intibaını veriyor" dedi.

9.10.2021 - 18:05
Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, erken seçim için tarih verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de; ANKA Haber Ajansı’nın sorularını yanıtladı. Davutoğlu, şunları söyledi:

''Bu kışla ilgili özellikle ekonomik anlamda ciddi sıkıntıların olabileceği kaygısı taşıyorum. Dünya piyasasındaki enerji fiyatlarındaki aşırı yükselme önümüzdeki dönemde doğalgaz ve elektrik fiyatlarında bir artışı beraberinde getirecek. Hükümet bunu engellemek için ÖTV’den vazgeçtiğini söylüyor. Ama şu anda, uluslararası piyasalardaki enerji fiyatlarındaki artış, dar gelirli vatandaşları daha da zora sokacak zamları beraberinde getirebilir.

Ayrıca yaz süresince, gıda enflasyonunda görece daha az yükselme gözüküyor. Kışın bunun daha da artacağı görülüyor. Çünkü gıda arzında doğal olarak azalma olur. O bakımdan, vatandaşlarımızın her şarttan zor olacağı hayat şartlarının, daha da zor olacağı zorlaşabileceği kanaatini taşıyorum. İnşallah olmaz ama, bu kış zor geçer vatandaşlar için.

''SİYASİLER İÇİN DE HAREKETLİ BİR DÖNEME GİRİYORUZ''

Siyasiler için Türkiye’nin en dinamik en hızlı en hareketli dönemlerine giriyoruz. 2022 yılında bir seçim olma ihtimali yüksek. Bunun öncesinde AK Parti ve MHP’den gelen sinyaller seçim hazırlığı intibaını veriyor. Önümüzdeki aylarda bu daha da netleşecek ve siyasi hareketlilik artacak. Hepimizi son derece hareketli bir kış bekliyor. Vatandaşlarımıza temel verdiği mesaj bu iktidarın yolsuzluklarına ve yoksulluktan duyulan bezginlik, yorgunluk.

Vatandaş bir iktidar yorgunu haline gelmiş durumda. Her yerde. Çitçilerimiz artan gübre, yem, mazot fiyatlarından. Esnafımız ödeyemediği kredi borçlarından, gençlerimizi bulamadığı yurtlardan, işçilerimiz geçinememekten, emeklilerimiz çok düşük açlık düzeyinde kalan maaşlarından şikayetçi. Dolasıyla bir dokun bin ah işit şeklinde bir psikoloji hâkim toplumda. Vatandaşlarımızdan aldığımız temel mesaj bu. İkinci mesaj da gelin ve artık bu durumu düzeltin mesajı. Tekrar Türkiye’nin istikrara kavuşması, huzur bulması, adaletine güven duyulması, ekonomik olarak da halkın önünü görebilmesi içinde bizden büyük bir beklenti ifade ediyorlar.”

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
MHP
İran
Manchester City
hdp
siyanürlü mektup
Jan Wouters
YÖK
2013
deniz ülke arıboğan