Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında sahasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt'i 3-1 mağlup etti.
Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarın oluşturduğu atmosfer gündem oldu.
"HOPARLÖRDEN ISLIK" İDDİASI
Avisa Nordland muhabiri Freddy Toresen, yaşadıklarını anlatırken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki yoğun ıslık sesinde hoparlörden de destek olduğunu öne sürdü.
GALATASARAY'DAN YANIT
Galatasaray cephesinden ise iddialara sert yanıt geldi. Kulübün medya sorumlusu Coşkun Gülbahar, Dagbladet gazetesine konuştu. Coşkun Gülbahar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Elbette ses sadece taraftarlardan geliyor. İlk kez stadyumumuza geliyorsanız şaşırmanız normal. Galatasaray’ın evi her zaman böyle, özellikle Avrupa maçlarında. Üç hafta önce Liverpool’a karşı da aynı gürültü vardı. Türk halkının tutkusu böyledir.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...