Arsenal'in yetkilileri geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yöneticilerle İstanbul'da buluşmuştu. İngiliz ekibinin özellikle Victor Osimhen'e ilgi gösterdiği bilinirken görüşmeye dair dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
![]()
Fanatik'te yer alan habere göre Arsenal, Galatasaray ile sadece transfer görüşmeleri gerçekleştirmedi. Dünya devi, sarı-kırmızılılarla sportif iş birliği üzerinde anlaşma sağladı.
![]()
Bu iş birliği sonrası iki ekibin transferlerde birbirlerine öncelik tanıyacağı belirtildi. Arsenal ve Galatasaray'ın yaz döneminde birlikte aynı hazırlık turnuvasına katılması da bekleniyor.(NTV Spor)
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...