Fişçi Vekil Yine Döktürdü: CHP İktidar Olursa Kan Gövdeyi Götürür!
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, CHP'nin, milletin hayrına olan her şeye karşı çıktığını öne sürerken, “Karşı olmadıkları hiçbir şey yok. Ama ne zaman iktidar olurlar Türkiye'de kan gövdeyi götürür” dedi. Doğan'ın ismi daha önce yaptığı “Yıllarca onlar bizi fişledi, şimdi biz onu fişliyoruz' açıklamasıyla gündeme gelmişti.
- Son Güncelleme:

Milletvekili Avni Doğan, seçim bölgesi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi’nde partilileriyle bir araya geldi. 12 Eylül'de yapılacak referanduma değinen Doğan, CHP ve MHP’yi de ağır dille eleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye'yi gezerek “Bu tuzağı bozun” dediğini belirten Doğan, şöyle dedi:
“İyi de neresi tuzak? 26 maddelik anayasa var. 1 aydır ‘şu yanlış’, ‘Şu madde şundan dolayı tehlikeli’ dediklerini duydunuz mu? Hatta MHP’liler diyor ki ‘Aslında iyi de onlar getirdi işte.’ İyiyi kim getirirse getirsin almak zorundasın. Kötü olan anayasa değil, kötü olan Kemal Kılıçdaroğlu ne söylüyorsa Devlet Bahçeli'nin de aynısını söylemesi. Kötü olan, ‘Ben milliyetçiyim’ diye 20 senedir bağıran bir partinin Kılıçdaroğlu’nun peşine kuyruk olması.”
CHP’nin bugüne kadar milletin hayrına olan her şeye karşı çıktığını iddia eden Doğan, şöyle devam etti: “Bunların karşı çıkmadığı hiçbir şey yok. CHP'lilerin çok sevdiği bir şair var; Nazım. Bir şiirinde Nazım Hikmet der ki; ‘Sana düşman bana düşman. Erzincanlı işçi Hasan'a düşman. Onlar yalnız sana bana değil bi tanem düşünen insana düşman.’ Şimdi aynı şey. Her şeye karşı. Ama ne zaman iktidar olur IMF gelir yakamızdan tutar. Ne zaman iktidar olursa ceket düğmeli başbakan gider 3-5 kuruş para için New York’a IMF başkanına yalvarır. Ne zaman iktidar olurlar Türkiye’de kan gövdeyi götürür. Ne zaman iktidar olurlar krizle pençeleşiriz.”
DAHA ÖNCE FİŞLEME AÇIKLAMASI YAPMIŞTI
Doğan’ın ismi daha önce yaptığı fişleme açıklamasıyla gündeme gelmişti. Doğan, “Eğer biz birazcık tökezlersek bu Ergenekoncular falan halktan bu defa çok kötü intikam alır. Bu memlekette kimin kızının başı örtülü, hepsini fişlemişler. Kimin çocuğu İmam Hatip'e gidiyor hepsini fişlemişler. Kim muhafazakar, kim Ramazan’da oruç tutuyor hepsini fişlemişler.
Eee şimdi biz onları fişliyoruz. 40 sene onlar bu halka yaptı, inşallah sıra bizde. Yapmaya çalıştığımız bu” demişti. (Radikal)

YORUMLAR
olmadı sayın vekil buda söylenmezki bu kelime halkı bölmek olmazmı diğer sözünüz gibi hani demiştinizya fişleme diye bir şey hatırladınız değilmi buda onun gibi ağzınızdan kaçtımı acaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmm
Washington'da bizi kullanın deliğe süpürüp sifonu çekmeyi diyen milli irade satıcılartı hangi utanmaz yüzleri ile ortada doluşıp başkalarına laf edebiliyorlar. Artık edepsizlikleri boylarını fersah fersah aştı. Milletin Hayır'ına olan işler CHP tarafından yüzünüze çakılır. Mayınlı arazileri devretmeye mi? Türban mı? Türban dan gelecek Hayır atık su ve çöplerden gelsin. %2 yi madenleri devretmeye mi? Tekel'i, Tüpraş'ı Telekom'u 2-3 yıllık karlarına peşkeş çekmeye mi? Kürt açılımına mı?
Halk demokrasiyi bilip seviyorsa ve ona ihtiyacı varsa, iktidarın referandum meydanlarında yaptığı konuşmaları dinledikten sonra, kullanacağı oyun altın değerinde olduğunu mutlaka anlayacaktır. Demokrasi aşığı ve demokrasiye ihtiyacı olan bir halk, “EVET!” tehditlerini umursamaz ve “EVET!” demez. Avrupa Birliği’nin Türkiye ile ortaklığının (!) temeli demokrasiye dayansaydı, müfettişlerini çoktan referandum meydanlarına (cinayet mahalline) göndermişti.