Turk Time
DOLAR
49,4179 ▲ %0.04
EURO
55,5450 ▲ %0.7
ALTIN
6612,0320 ▲ %1.4
BIST-100
12070,17 ▼ %-0.4
PETROL
104,0800 ▼ %-0.41
BONO
39,4400 ▼ %-0.65
ISTANBUL
BUGÜN
11/14°
ISTANBUL
YARIN
10/12°

Ferdi Tayfur'un vasiyeti ortaya çıktı: O şarkıları halk için yaptım

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, 79 yaşında hayatını kaybetti. Vefatıyla sevenlerini yasa boğan Tayfur'un yıllar önceki vasiyeti ortaya çıktı.

  • Son Güncelleme:
Ferdi Tayfur'un vasiyeti ortaya çıktı: O şarkıları halk için yaptım

"Çeşme", "Hatıran Yeter", "Emmioğlu", "Bana sor" gibi şarkılarıyla tanınan usta sanatçı Ferdi Tayfur, 79 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcının ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, pek çok taziye mesajı paylaşıldı.

Ferdi Tayfur'un vefatı sonrası yıllar önce açıkladığı vasiyeti de ortaya çıktı.

"ŞARKILARI ÇOCUKLARIM YAPMADI"
Telif hakları hakkında konuşan isim şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hayattayken de öldüğüm zaman da benim şarkılarımı herkes ödeme yapmadan dinleyebilsinler diye söyleyeceğim. Çünkü o şarkıları benim çocuklarım ya da mirasçılarım yapmadı. Ben yaptım o şarkıları ve halk duysun diye, insanlar faydalansın diye yaptım."

Ferdi Tayfur'un bestelerinin dijital platformlarda yayınlanması ya da herhangi bir dizi ve film projesinde kullanılması durumunda elde edilecek gelirler, yasal varisler arasında dağıtılacak.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz