Fenerbahçe'de, sezon başında büyük beklentilerle kadroya katılan Kolombiyalı genç santrafor Jhon Duran’la yollar ayrılıyor. Kolombiyalı golcünün yeni adresi Fransa oluyor.
Sarı-lacivertli ekibin sezon başında 1 yıllığına kiraladığı 21 yaşındaki forvetle karşılıklı anlaşmaya varıldığı ve ayrılık kararının netleştiği iddia edildi.

SON ANTRENMANDA AĞRI HİSSETMİŞTİ
Ayrılığı gündemde olan Jhon Duran, FCSB maçı öncesinde yapılan son antrenmanda yaşadığı ağrı nedeniyle maç kadrosuna alınmamıştı. Bu gelişme, genç oyuncunun geleceğine dair soru işaretlerini artırmıştı.
LILLE DEVREYE GİRDİ
İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun aktardığı bilgilere göre Fransız temsilcisi Lille, Kolombiyalı golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Duran’ın, Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesini feshettikten sonra Fransa’ya transfer olacağı öne sürüldü.

21 MAÇTA 8 SKOR KATKISI
Jhon Duran, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 21 karşılaşmada görev yaptı. Toplam 1130 dakika sahada kalan genç forvet, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...