Turk Time
DOLAR
49,4141 ▲ %0.03
EURO
55,4414 ▲ %0.51
ALTIN
6575,6620 ▲ %0.85
BIST-100
12118,29 ▼ %-1.08
PETROL
103,6500 ▼ %-0.82
BONO
39,7000 ▲ %0.3
ISTANBUL
BUGÜN
14/16°
ISTANBUL
YARIN
10/14°

Eylem Tok ve kazaya karışan oğlu dizi konusu oldu

“Taş Kağıt Makas”ın bu hafta yayınlanan 6. bölüm tanıtımındaki sahne kamuoyunun vicdanını kanatan Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi.

  • Son Güncelleme:
Eylem Tok ve kazaya karışan oğlu dizi konusu oldu

"Taş Kağıt Makas" her hafta seyircisini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. MF Yapım imzalı dizinin yeni bölümünde işlenecek olay lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp birinin de ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok’un hikâyesine benzetildi. 

Yusuf Pirhasan’ın yönettiği, Uğraş Güneş’in yazdığı dizide Yeliz Akkaya’nın hayat verdiği "Meryem"in oğlu Furkan lüks aracıyla bir kuryeye çarpıyor.

Meryem olayı kapatmak için çare ararken aile büyüğünün de (Atsız Karaduman) desteğiyle önce Katar’a daha sonra Amerika’ya gitmesine karar veriliyor. Avukat Harun (Ozan Güven) ise olayın ailenin şoförü üzerine atılmadığını belirterek duruma isyan ediyor. Dizide Meryem’in 17 yaşındaki oğlu Furkan’a ödüllü oyuncu Doğa Karakaş hayat veriyor.

 

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz