Turk Time
DOLAR
48,1173 %0.06
EURO
56,1619 %-0.03
ALTIN
7156,1690 %-0.65
BIST-100
14473,42 %0
PETROL
85,4000 %-0.51
BONO
39,9100 %-0.5
ISTANBUL
BUGÜN
22/30°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Evren ve Şahinkaya'ya Avukat Şoku!

Eski genelkurmay ve cumhurbaşkanı Kenan Evren ve emekli orgeneral Tahsin Şahinkaya'nın avukatları 12 Eylül Davası'ndan çekildi.

  • Son Güncelleme:
Evren ve Şahinkaya'ya Avukat Şoku!
Avukat Ömer Nihat Özgün, 12 Eylül askeri darbesi soruşturma kapsamında haklarında dava açılan dönemin Genelkurmay Başkanı Kenan Evren ile dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Tahsin Şahinkaya'nın vekilliklerinden çekildiğini bildirdi. Özgün, ''Gördüğüm lüzum üzerine vekillikten çekildim. Davadan çekildiğime ilişkin dilekçemi mahkemeye bugün verdim. Yalnız müvekkillerimle bir problemim olmadığının bilinmesini isterim. Avukatlıktan çekilmek hakkımdı ve bu hakkı kullandım'' dedi. Özgün, dilekçesini vermeden önce müvekkilleriyle görüştüğünü de kaydetti.

YORUMLAR 

Misafir

ŞAHİNKAYAY'ya aynı zmanda Hava Kuvvetleri KOmutanı olduğu dönemde yapılan Uçak ihalelerinin hesabı da sorulsun. Rahmetli Uğur MUMCU bu konuyu epeyce yazdı. Hiç değilse yazdıkları boşa gitmemiş olur. İddiaların gerçek olup olmadıkları da netleşir.

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz