Yaz aylarını teknesiyle mavi tura çıkarak, balık tutarak ve dalış yaparak geçiren oyuncu Çağatay Ulusoy bu sene radikal bir değişim yaptı. 34 yaşındaki oyuncu, yaz aylarını Bodrum ve Marmaris'te teknesinin yerine otellerde kalarak geçiriyor.
Ulusoy'un 2 yıl önce 8 milyon liraya özel olarak yaptırdığı 12 metrelik teknesini yakın arkadaşı olan Mustafa Mert Koç'un babasına 13 milyon TL'ye sattığı öğrenildi. Oyuncunun önümüzdeki yaz için yeni tekne arayışına girdiği öğrenildi.
KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...