E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Erdoğan'dan terörle mücadele vurgusu: Maskelerini indirmekte kararlıyız 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasına da Allah'ın izniyle engel olmayacaksınız. 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız, bir kez daha kaybedeceksiniz." dedi.

25.12.2023 - 14:17
Erdoğan dan terörle mücadele vurgusu: Maskelerini indirmekte kararlıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni'ne katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu önemli eserin İstanbulumuzun yanında tüm bölgemize, tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Sabiha Gökçen Havalimanı 1987 yılında Turgut Özal'ın ortaya koyduğu vizyonla hayata geçirilmiştir. Projenin amacı başta savunma ve havacılık sanayi olmak üzere ileri teknoloji alanında güçlü altyapının oluşturulmasıydı.

Sadece İstanbul'un değil tüm bölgenin adeta uçuş merkezi haline geldi. Çevre illere de hizmet veriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, iş ve turizmdeki gelişim açısından kritik roller üstleniyor. Havalimanının artan yolcu ve hava trafiğini karşılamakta zorlandığını görüyoruz. 2009 yılında yap işlet devret modeliyle yeni terminal binasını devreye aldık. Teknopark İstanbul bugün ülkemizin en önemli teknoloji merkezlerinden biri olarak faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

Havalimanımız 2021 yılında iç ve dış hatlarda yaklaşık 181 bin uçuş trafiğiyle 25 milyon yolcuyu ağırladı. 2022 yılında bu sayı 31 milyon yolcuya ulaştı. 2023 yılının ilk 11 ayında 208 bin uçuşla yolcu sayısı geçen yıla göre yüzde 21'lik artışla 34 milyona yükseldi. Yolcu trafiğinin en çok olduğum 3. havalimanıdır. Yolcu sayısının 37 milyonu aşacağını tahmin ediyoruz.

MUHALEFETE İCRAAT DÜŞMANLIĞI ELEŞTİRİSİ

Parayı betona gömüyor dediler. Yola, köprüye, baraja, hastaneye ne gerek var dediler. Yolla karın mı doyar diyerek kendilerini komik duruma düşürdüler. Öyle zamanlar oldu ki uçak inmeyen yere havalimanı inşa ettiler, iftira atacak kadar kaybettiler. Başta havalimanları olmak üzere bu çapsızlığın izlerini muhakkak görürsünüz. Türkiye'de muhalefetin tarihi sadece seçim hezimetlerinin değil, aynı zamanda icraat düşmanlığının da tarihidir. 

"BU SENE 37 MİLYON YOLCU AĞIRLIYACAK"

Yapılan işe takoz koymak, milletin hayrına olan her projeye çamur atmak, CHP ve siyasi akrabalarının milli sporudur. Tarih bizi haklı onları ise haksız çıkarmıştır. Dile getirdikleri eleştirilen tamamen safsatadan ibaret olduğu zamanla anlaşılmıştır. Bunun en somut örneği de Sabiha Gökçen Havalimanı'dır. CHP'nin sabık genel başkanın uçak bile inmiyor dediği, Tuz Gölü'ne alabalık tesis etmeye benzettiği havalimanımız bu sene sonunda 37 milyon yolcu ağırlayacak. 2030 yılında ise bu rakam 63 milyona yaklaşacak. Engellemek için gezi olayları dahil sokak terörüne başvurdukları İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en iyi havalimanları arasında gösteriliyor. Bu havalimanımız 5 ödül birden aldı. Aynı durum çamur attıkları diğer yatırımlarımız için de geçerlidir.

Yani CHP zihniyetinin gereksiz dediği ne gerek var dediği israf dediği ne kadar yatırım varsa hepsi misyonunu fazlasıyla yerine getirmiş, bir müddet sonra yetersiz kalmaya başlamıştır. Türkiye'de 70 yıl boyunca pek çok şey değişmiş, bunların halka yönelik tavırlarında düzelme olmamıştır.

5 İLE HAVALİMANI MÜJDESİ

Hem Adanalı hem de Mersinli kardeşlerimizin hasretle beklediği havalimanını önümüzdeki ay açmayı hedefliyoruz. Altyapı çalışmaları biten Yozgat ve Bayburt Havalimanı'nı 2025 yılı içinde açacağız. Trabzon yeni havalimanı proje çalışmaları devam ediyor. Esenboğa'ya devletin kasasından 1 kuruş harcamadan 300 milyon euroluk yatırım yapıyoruz. Bunlar tamamlandığında kapasite yıllık 30 milyon yolcuya yükselecek ve havalimanımız 3. pistine kavuşacaktır. Hatay Havalimanı sahaları onarımı ve gelişimi işine ait ihaleyi de kısa süre önce gerçekleştirdik. Yapım çalışmalarına 21 Kasım günü itibarıyla başlandı. Zemin taşıma gücünün artırılmasını sağlayacak 14 kilometre uzunluğunda çevre güvenlik duvarıyla sel taşkınlarına karşı koruyacağız.

"TERÖRLE ÜLKE SİYASETİNİ ŞEKİLLENDİRME GERİDE KALMIŞTIR"

Milletimize sürekli karamsarlık zerk edenlere aldırmadan hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemeyi sürdüreceğiz. 40 yıllık siyasi mücadelemizin amacı emanetini taşıdığımız aziz milletimize layıkıyla hizmet edebilmektir. Kefenimizi giyerek çıktığımız zorlu yolculukta halktan ve haktan başka hiçbir güç tanımıyoruz. Bugüne kadar diklenmedik ama her zaman dik durduk. Emperyalist güçlerin karamsar senaryolarına asla eyvallah etmedik. Milletin muazzez iradesine saldıranların heveslerini kursaklarında bıraktık. Terörle ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye geride kalmıştır. Terörle milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. 85 milyonun kardeşliğine kast edilmesine kesinlikle izin vermeyiz. Her kim kalleşlerin eylemlerini kendilerine siper ederek birliğimize saldırıyorsa terörün amaçlarına hizmet ediyor demektir. Bu konuda bilhassa gençlerimizin çok dikkatli olmalarını ters manyel yapan provokatörlere itibar etmemelerini istiyoruz. Bu vehme kapılanları ise ikazı yapmakta doğru görüyorum. 21 yılda her şeyi denediniz fakat bizim kutlu yolculuğumuza set çekemediniz. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına da Allah'ın izniyle engel olmayacaksınız. 21 yılda defalarca hüsrana uğradınız, bir kez daha kaybedeceksiniz. Oyunlarınızı biliyoruz, emellerinizi biliyoruz. Ömrümüz yettiğince aziz milletimizin desteği bizimle olduğu müddetçe sizinle mücadeleye etmeyi sürdüreceğiz.

"BUKALEMUNLARIN MASKELERİNİ İNDİRMEKTE KARARLIYIZ"

Terörle yol yürüyenlere terör örgütlerini maşa olarak kullananlara iradesini Kandil'deki alçaklara teslim edenlere kapı kulu olanlara meydanı asla bırakmayacağız. Teröriste terörist dememek için 40 takla atan siyasi bukalemunların maskelerini indirmekte kararlıyız. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum. Vatanımızın bekası, devletin bütünlüğü için can veren kahraman askerlerimizi rahmetle yad ediyorum. Yaralı askerlere mevladan şifalar diliyorum. Kahramanca görev yapan tüm Mehmetçiklerimize şükranlarımı sunuyorum.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu'dan, Sırrı Sakık'a sert tepki: Sen PKK’ya laf söyle!
DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık ile AK Parti Milletvekili Süleyman ...
İsmet İnönü mezarı başında anıldı
İsmet İnönü'nün vefatının 50. yılı dolayısıyla Anıtkabir'deki mezarı başında ...
Yavaş'ın eski başdanışmanı için Akşener'den talimat
İYİ Parti'nin Mansur Yavaş'ın görevden aldığı ülkücü kökenli başdanışmanı ...
 
Talat Atilla yazdı: İmamoğlu'nun düşmanı! Ertuğrul Özkök'ün parası Filistin'e gitti! Ajda!
Talat Atilla yazdı: İmamoğlu'nun düşmanı! Ertuğrul Özkök'ün parası Filistin'e gitti! Ajda!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e şehit cenazesinde tepki
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e şehit cenazesinde tepki
DEM Parti kongresine soruşturma: 42 kişi gözaltına alındı!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin Diyarbakır'da düzenlediği kongre ...
 
İYİ Parti Başkanlık Divanı toplanıyor
İYİ Parti'de Başkanlık Divanı üyeleri yarın Meral Akşener başkanlığında bir araya gelecek.
Yaşar Güler ve TSK komuta kademesi Irak sınır hattında
SON DAKİKA: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki TSK komuta ...
Bakan Fidan'dan kritik görüşme
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Çankaya
ygs puan hesaplama
Elif Erbakan
hdp
GİB
özgecan aslan cinayeti
Houston Rockets
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin
Zengin