Turk Time
DOLAR
49,3400 ▲ %0.14
EURO
55,3706 ▲ %0.13
ALTIN
6673,7340 ▲ %0.44
BIST-100
12265,98 ▲ %0.43
PETROL
102,8700 ▲ %0.3
BONO
39,5900 ▼ %-0.4
ISTANBUL
BUGÜN
17/25°
ISTANBUL
YARIN
15/20°

Erdal Beşikçioğlu: Modern bir Etimesgut yaratmak istiyorum

CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" dedi.

  • Son Güncelleme:
Erdal Beşikçioğlu: Modern bir Etimesgut yaratmak istiyorum

CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın Yeni Bir Sabah programında adaylık sürecine ilişkin konuştu. Beşikçioğlu, kültür sanat ve sosyal yardımlar açısında modern bir kent yaratmak istediğini belirtti.

Adaylığına dair soruları yanıtlayan Beşikçioğlu, "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" dedi.

'MODERN BİR ETİMESGUT YARATMAK İSTİYORUM'
Etimesgut Belediye Başkan adaylığının önemli bir sorumluluk olduğunu söyleyen Beşikçioğlu, "Bunun bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" diye konuştu.

"Kültür sanat konusunda, sosyal yardımlar konusunda modern bir Etimesgut yaratmak istiyorum" diyen Beşikçioğlu, "Etimesgut'ta sosyal hayat üzerine çok eksik var. Ben bunu hazmedemiyorum. Ülkenin başkentinde bir ilçede bunu hazmetmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz